سرآمدان (نوبت اول)

در حال حاضر 124 میهمان و بدون عضو در حال بازدید از سایت هستند

نمونه سوال هفتم(دیماه)

سلام بر دانش آموز عزیز و اولیای گرامی: ( حتماً قبل از دانلود سوال این نکات را بخوانید.

در این بخش تعدادی نمونه سوال از برخی از درس ها گذاشته ایم با این هدف که دانش آموزان بتوانند شب امتحان خود را در آن درس ها بیازمایند.

بهتر است اول درس و کتاب مربوطه را بخوانید بعد از این سوالات به عنوان یک نمونه امتحان استفاده کنید و از خودتان امتحان بگیرید.

تصور غلط برخی دانش آموزان بر آن است که همین نمونه سوالات را بخوانیم کافی است. این نمونه سوالات توسط دبیران طراحی نشده است. بلکه از جاهای مختلف گردآوری شده است.

برای دریافت نمونه سوال بر روی نام هر درس کلیک نمایید.( ضرر نداره یه نظر بده ، والله محاکمه نمی کنیم حوشحال می شویم.

هرکس از آن فقط به عنوان سوالات امتحان استفاده کند،( یعنی فقط این سوالات را بخواند)، حتماً در امتحان فردا ضرر خواهد کرد. با تشکر-کشاورز

قرآن  پیام های آسمانی   عربی    املا   زبان     ریاضیات     علوم       مطالعات   تفکر