در حال حاضر 59 میهمان و بدون عضو در حال بازدید از سایت هستند

چگونه بدون داشتن چاپگر، از مطالب پرینت بگیریم؟

عزیز گرامی: پس از اتمام کار در باره ی موفقیت و یا ناتوانی در انجام کار، در بخش نظرات بنویسیدحتماً.

آیا می دانید که شما می توانید بدون داشتن یک چاپگر، از مطلب مورد نظر خود یک فایل پی دی اف بسازد. این متن را دنبال کنید تا حتما به نتیجه برسید البته برای این کار روش ها و نرم افزارهای مختلفی وجود دارد اما این روش یکی از ساده ترین روش های ساخت پی دی اف است:

ابتدا برنامه را از شکل زیر دانلود کنید و در کامپیوتر خود نصب بفرمایید. بعداز نصب حتماً در قسمت START در بخش DEVICES AND PRINTERS یک پرینتر دارید با نام DO PDF .

چون فایل دانلود شده زیپ شده است ابتدا از حالت زیپ خارج کنید.

از اینجا به بعد روش پرینت گرفتن را دنبال کنیم:

1- روی صفحه ای که می خواهید پرینت بگیرید کلیک کنید حالا دو دکمه ی ترکیبی Ctrl+p را با هم فشار دهید صفحه جدیدی باز می شود.

2- حالا در این قسمت نوع پرینتر را انتخاب نمایید. ( DO PDF )  را انتخاب نماییم.

3- کلید ok را بزنید .

4- آدرس جایی که می خو اهید فایلتان ذخیره شود را وارد کنید مثلاً DESKTOP  یا درایو   :D یا هرجایی که می خواهید.

5-  دکمه ی oK  را بزنید و منتظر شوید تا برایتان یک پی دی اف بسازد به همین راحتی.

موفق باشید

دیدگاه‌ها

+7 #1 علی صابر 1394-09-29 21:49
دست شما درد نکنه آقای کشاورز به این مورد خیلی نیاز داشتیم امتحان میکنیم نتیجه اش رو تو مدرسه میگیم ....