در حال حاضر 33 میهمان و بدون عضو در حال بازدید از سایت هستند

جلسه جزء خوانی قرآن کریم

در ایام ماه مبارک رمضان

هر روز ساعت  6  عصر

در نمازخانه مدرسه برگزار می گردد.

شروع اولین روز : پنجشنبه مورخ 97/2/27

شناسنامه کتاب آسمانی مسلمانان    :

نام : قرآن مجید                                     تعداد حرو

ف : 322374

شهرت : فرقان ، تنزیل ،                             تعداد جزء :  30

شماره شناسنامه : یک                                      تعداد حزب : 120

فرستنده : خداوند تبارک وتعالی               اولین سوره نازل شده : علق

ملکه وحی : جبرئیل                          آخرین سوره نازل شده : نصر

تعداد سوره : 114                                    بزرگترین سوره : بقره

تعداد آیه :  6236                                   کوچکترین سوره : کوثر

تعداد کلمات :   77807

عروس قرآن : سوره الرحمن            قلب قرآن : سوره یس

تعداد سوره های مکی : 86 سوره

تعداد سوره های مدنی : 28 سوره

سوره ایکه بسم ا.. . ندارد : توبه

سوره ایکه دو بسم ا...دارد : نمل

اولین گردآورنده به ترتیب نزول و تاویل :  حضرت علی (ع)

التماس دعا

دبیرستان غیر دولتی نواندیشان

بخوانید وبه دینتان افتخار کنید

دکتر ژان فرموزان در باره فواید روزه داری چنین می گوید :

در آغاز روزه داری ،زبان باردار است و عرق بدن زیاد می شود .دهان بو می گیرد ،گاه آب بینی راه می افتد وهمه ،علامت شستشوی کامل بدن است . پس از سه ،چهار روز بوی بد دهان برطرف می شود ،اسید اوریک ادرار کاسته و شخص احساس سبکی و خوشی خارق العاده ای می کند و دراین حال اعضا ء هم استراحتی دارند.

دکتر کارلو :

روزه ای که اسلام واجب کرده ، بزرگترین ضامن سلامتی بدن است .

دکتر کارل فیزیولوژیست بزرگ فرانسوی می گوید :

لزوم روزه داری در تمام ادیان تاکید شده است . در روزه ابتدا گرسنگی و گاهی نوعی تحریک عصبی و بعد ضعف احساس می شود ،ولی در عین حال کیفیات پوشیده ای که اهمیت زیادی دارند ،به فعالیت می افتند و بالاخره تمام اعضا مواد خاص خود را برای نگهداری و تعادل محیط داخلی و قلب قربانی می کنند.

دکتر کودل پا فرانسوی می گوید :

4/5 بیماری ها از تخمیر غذا در روزهاست که همه با روزه اصلاح می گردد.

دکتر بندیکت :

در این مدت (ایام روزه ) در ترکیب خون ، هیچگونهااخلاطی به هم نرسیده و آن نوری که در بعضی از روزه داران دیده می شود ، یک حالت جوانی و نشاطی است که برای روزه داران رخ می دهد.

دکتر تومانیاس :

فایده بزرگ کم خوردن و پرهیز نمودن از غذاها در یک مدت کوتاه ،آن است که چون معده در طول یازده ماه مرتب پر از غذا بوده و در مدت یک ماه روزه داری ، مواد غذایی خود را دفع می کند و همین طور کبد ، که برای حل و هضم غذا مجبور است دائما صفرای خود را مصرف کند . در مدت سی روز ترشحات صفراوی را صرف حل کردن باقی مانده غذای جمع آوری شده خواهد کرد . دستگاه هاضمه در نتیجه کم خوردن غذا اندکی فراغت حاصل نموده ورفع خستگی می نماید . روزه یعنی کم خوردن و کم آشامیدن در مدت معینی از سال واین بهترین راه معالجه و حفظ تندرستی است که طب قدیم و جدید را از این حیث متوجه خود ساخته ،مخصوصا امراضی را که به آلات هاضمه به خصوص کلیه و کبد عارض می شود و توسط دارو نمی توان آنها را علاج کرد ،روزه بخوبی معالجه می نماید چنانچه بهترین داروها برای برطرف کردن سوء هاضمه روزه گرفتن است ، مرض مخصوص کبدنیز که موجب یرقان می گردد،بهترین طریقه معالجه اش همانا روزه گرفتن است.

شهید دکتر پاکنژاد:

در مدت یک ماه روزه داری ،آدمی دارنده یک بدن تازه تعمیر شده و آزاد گردیده و از قید و بند سموم رها شده است.

دکتر کلوخ (پزشک مشهور آمریکایی):

سرطان از تماس زیاد میکروبها ی عفونی و سم های آنها با بدن پدید می آید ، سرطان ابتدا دمل کوچکی است که در روده یا معده می روید، این دمل ها را به راحتی می توانیم با یکی دو هفته روزه معالجه کنیم . معالجه کم خونی معمولی ، سیلیس، مالاریا کثافت و چرک ریه ، بوسیله ترک غذاهای گوشت دار ممکن می شود .

تذکر مهم : آنچه در باره فلسفه احکام گفته می شود ، قسمتی از علت احکام می باشد والا ذهن ما توان درک حقیقت و تمام علت احکام را ندارد ، زیرا علم ما در برابر علم بی نهایت خداوند علیم و پیامبر اسلام (ص) و ائمه معصومین (علیهم السلام ) ناچیز است و با توجه به همین موضوع پیامبر گرامی اسلام (ص) می فرمایند

"در روزه آنقدر فایده هست ، که قابل شمارش نیست ."

بحارالانوار، جلد 93 ، صفحه 254 کتاب فلسفه روزه