سرآمدان (نوبت اول)

در حال حاضر 61 میهمان و بدون عضو در حال بازدید از سایت هستند

با نام و ياد مهربانترين آفريننده

دبيرستان نوانديشان را اگر بدون توجه به نام آن بررسي كنيم به نتايج بهتري خواهيم رسيد زيرا كه اين دبيرستان با قدمتي قريب به بيست سال در سطح منطقه ،18 قطعاً  اولين مدرسه راهنمايي است كه براي خدمت به جمعي از دانش آموزان منطقه ، انجام وظيفه مي نمايد . البته  با نام هاي ايثارگران، ايثارگران نو ، مكتب الصادق( به مدت يك سال )فعاليت كرده  و بالاخره دبيرستان غير دولتي نوانديشان ،آخرين نام زيبايي است كه يدك مي كشد.

از ابتداي تأسيس اين دبيرستان ، جناب آقاي داريوش عنايتي كه هم اكنون هم در سمت مؤسس از صميم قلب به دانش آموزان خدمت مي كند و به قول خودشان همه‌ي زندگيشان بعداز خانواده ،گذران با اين بچه هاست، در اين مدرسه( با پست هاي دبير، معاون ، مدير و موسس)  اشتغال به كار داشته است.

غالب همكاران شاغل در اين مدرسه بالغ بر سي سال سابقه كار دارند و البته بسيار هم پر انرژي ، به اندازه خود بچه ها و شايد كمي هم بيشتر.

نوانديشان به تجربه و سابقه همكارانش مي بالد، اين دبيرستان در سالي كه گذشت همه ي نيروهايش از كاركنان رسمي و بازنشسته ي آموزش و پرورش بوده  ، كه اين هم از درايت هاي مؤسس محترم است .

معاونين دبيرستان، سوابقي بالاي بيست سال كار آموزشي  دارند .

نوانديشان ، همه‌ي كلاسهايش موضوعي است و دسترسي به رايانه و اينترنت بسيار آسان است اما از آنجايي كه طبق نتايج يك آمارگيري ميداني ، نزديك به 40 % خانواده ها دسترسي آسان( يعني در منزل) به اينترنت و رايانه ندارند نمي تواند ساختارهاي مجازيش را بارگذاري نمايد و مجبور است تا به حداكثر رسيدن اين مقوله لنگ لنگان قدمي بردارد.

اميد كه در سال آينده آموزش مجازي در اين دبيرستان به اوج برسد و براي همه قابل استفاده باشد.

در سال تحصيلي 94-1393 با تلاش همه ي همكاران ، موسس محترم ، مدير و اولياي مكرم و زحمات آقاي حسين طايفي موفق به دريافت گواهي استاندارد ( ISO9001- 2008  ) گردد و صد البته اين بالاترين افتخار اين مدرسه است كه در منطقه 18 اولين مدرسه مدرسه مي باشد.( اين سايت در تاريخ 94/2/12به مناسبت هفته گراميداشت مقام معلم و به يمن و بركت ولادت مولي علي (ع)‌ آماده بهره برداري شد)‌لازم است در اين راه از حمايت هاي آقاي عنايتي و همفكري همكاران و زحمات عزيزم حميدرضا تقدير و تشكر نمايم .

به اميد روزهاي خوش تر - كشاورز