در حال حاضر 85 میهمان و بدون عضو در حال بازدید از سایت هستند

گزارش فعاليت انجمن و اولياء و مربيان

بِسْم الله الرحمن الرحيم

انجمن أولياء ومربيان پلي است بين خانواده ها و مسئولين دبيرستان كه درسلسله جلسات  ماهانه در موارد آموزشي ، تربيتي، بهداشتي،فرهنگي و اردوها با مشورت دست اندركاران مدرسه تصميم گيري ميكنند.

امسال هم باتوفيقات الهي وهمياري أوليا محترم وهمكاري صميمانه وگشاده رويي مؤسس ومدير محترم ، موفق به ماموريت خود در أين راستا شد.

انجمن با گروه بندي دربين أعضاء به شكل زير تقسيم وظايف گرديد ؛

١- گروه آموزشي

٢- گروه فرهنگي ، تربيتي

٣- گروه بهداشت وسلامت

٤- گروه گردشگري

كه درهرگروه تعدادي إز أعضاء به انجام أمور محوله كارخود رأ آغاز كردند.

الان كه آخرسال تحصيلي است گزارشي فهرست وار إز عملكرد انجمن اوليا ومربيان خدمتتان تقديم ميگردد :

١- تقسيم بندي و شماره گذاري كتابهاي كتابخانه  با هدايت معاون پرورشي.

٢- بازبيني ونظارت دفترچه هاي تكاليف دانش آموزان با راهنمايي معاون آموزشي.

٣- رسيدگي به اموربهداشت وسلامت بوفه ، سرويس هاي بهداشتي  و مطرح كردن موارد فوق در جلسات انجمن وتذكرات لازم به مسولين مدرسه وپيگيري آن در طَي سال .

٤- همفكري و تصميم گيري (هزينه ، درسي ) دربرگزاري اردوي كلاسهاي تقويتي درطي سال و قبل إز امتحانات دوره اي مدرسه.

٥- همفكري  وتصميم گيري ( محل مورد بازديد ) با مدير ومعاون پرورشي در اردوهاي خارج إز مدرسه.

٦- برگزاري همايش با حضور پدران در زمينه ارتباط بين پدر وفرزند با دعوت ازكارشناس متخصص خانواده با همكاري موسس ومدير محترم.

٧- برگزاري جلسه آشنايي مادران وپدران برأي شناخت واستفاده درست إز ابزاري بنام تلفن همراه وشبكه هاي اجتماعي باتوضيحات كارشناس مربوطه وحضوربزرگورانه مؤسس ومديرمدرسه.

٨- برگزاري همايش تفكيك پسماندزباله واستفاده مجدد آن در خانواده با كارشناس متخصص ( كه إز أعضاء انجمن أوليا ومربيان هم هستند) با تلاش صميمانه مؤسس ومديرعزيز مدرسه.

٩- شركت و راهنمايي أوليا محترم برأي اهدا نذورات در مراسم هاي زيارت عاشورا ، ايام محرم و صفر وپخت آش پشت پا در سفرزيارتي مشهد وشيراز با همكاري مسئولين مدرسه.

١٠- برگزاري اردوي زيارتي وتفريحي برأي مادران ( امامزاده صالح عليه السلام ).

١١-همفكري وتصميم گيري در برگزاري جشن تقدير در جلسه انجمن با مؤسس ومدير ومعاون پرورشي محترم.

١٢- تصميم گيري جهت هديه دادند به معلمين بزرگوار كه با مخالفت مؤسس ومدير محترم ويك سري معذورات ديگر ، قراربر أين شد كه هراوليا خود مختار در دادن هديه به معلمين عزيز باشند.

١٣- شركت وهمفكري در جلسات شوراي دانش آموزي.

١٤- شركت در جلسات شوراي مالي مدرسه.

و.........

درپايان باشدكه با آوردن أسامي أعضاء انجمن أوليا ومربيان  ،  جبران ناچيز إز تلاش يكساله زحمات بزرگورانه  اين همكاران خيرخواه گردد :

١- اقاي سهرابي ؛ معاون انجمن

٢- اقاي قره داغي ؛ گروه فرهنگي ،تربيتي

٣- سركارخانم غلامي ؛ گروه آموزشي

٤- سركارخانم شريفي ؛ گروه آموزشي

٥- سركارخانم بابايي ؛گروه فرهنگي ، تربيتي

٦- سركارخانم يعقوبي ؛ گروه فرهنگي ، تربيتي

٧- سركارخانم حسن پور ؛ گروه بهداشت و سلامت

٨- سركارخانم معيني ؛ گروه بهداشت وسلامت

٩- سركارخانم نوروزي ؛ گروه آموزشي

١٠- سركارخانم اوشلي ؛ عضو علي البدل

١١- سركارخانم حميدي زاده ؛ عضوعلي البدل

١٢- سركارخانم بحري ؛ گروه بهداشت وسلامت

١٣- سركارخانم مرادي ؛ گروه گردشگري

١٤- آقاي جعفريان ؛ رئيس انجمن

أولياء محترم ، ما آماده شنيدن هرگونه انتقاد وپيشنهاد سازنده إز طرف شما هستيم.

باسپاس فراوان -  خرداد ١٣٩٤  -  جعفريان

شايسته است به پاس  زحمات بي چشم داشت و بي دريغ همه‌ي اعضاي انجمن و به ويژه جناب آقاي جعفريان رئيس انجمن مدرسه كه در همه حال يار و ياور ما بودند، صميمانه از زحماتشان قدرداني نمائيم . خدا قوتشان دهد تا هميشه در خدمت تعليم و تربيت فرزندان اين مرز و بوم باشند. كشاورز